VIRBAC EPI-OTIC KORVANPUHDISTAJA VET 125 ML

5/5
19,40 € (155,20 €/L)
TAI

Tuotetieto

Antiseptinen korvanpuhdistaja koirillle ja kissoille.

Tuotteen käyttö

Käytetään ennen paikallisen lääkkeen antoa tai rutiininomaisesti. Voidaan käyttää rutiininomaisesti 1-2 kertaa viikossa.

Tuotteen koostumus

Mietoja puhdistavia ainesosia, salisylihappoa, natriumdokusaattia, paraklorometaksylenolia, (PCMX), etyleenidianiinitetra-asetaattia (EDTA), monosakkarideja.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Pidin tuotteesta
Puhdistaa ja rauhoittaa hyvin ärtyneitäkin korvia.
Paras korvanpuhdistaja.
Säännöllisesti käytettynä pitää koiran korvat puhtaina, eikä tarvitse surra, että tulehtuisivat.
4/5
Kallis mutta hyvä tuote. Neste on notkeampaa kuin muissa kokeilemissani tuotteissa, helpottaa koiran korvan puhdistamista, eikä jätä karvaan rasvaista ja tahmeaa kerrosta. Muuten tuote olisi 5/5 mutta yhden tähden joudun hinnan takia pudottamaan.
Paras korvanpuhdistusaine
Monen vuoden kokemus jo tästä tuotteesta, ihan paras korvanpuhdistusaine koiralle. Meillä sopinut eri rotuisille koirille ilman mitään ongelmaa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VIRBAC EPI-OTIC KORVANPUHDISTAJA VET 125 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.