VICHY HOMME ANTI-IRRITATION PARTAVAAHTO HERKÄLLE IHOLLE 200 ML

Vichy etu
5/5
14,50 € (72,50 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen, alkoholiton partavaahto herkälle iholle. Pehmeän voidemainen Vichy Homme Anti-Irritation partavaahto helpottaa parranajoa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa parranajon jälkeen. Partavaahto sisältää ihoa vahvistavaa ja suojaavaa kalsiumia sekä rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Riittoisa koostumus. Miedosti hajustettu.

Tuotteen käyttö

Levitä partavaahtoa reilu kerros iholle, aja parta ja pyyhi mahdolliset vaahdon rippeet pois kasvopaperilla.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, laureth-23, myristic acid, isobutane, stearyl sarcosine, lauryl betaine, triethanolamine, butane, dimethiconol stearate, hydroxyethylcellulose, myristoyl sarcosine, parfum, phenoxyethanol, polyquaternium-7, potassim alum, propane, salicylic acid, sodium chloride, steareth-100, xanthan gum, sodium benzoate.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

herkkäihoiselle miehelle
Sopii sekä herkille kasvoille että herkille intiimialuille. Itselläni iho reagoi herkästi parran ajoon ihottuman muodossa, mutta ei tämän tuotteen kohdalla. Suosittelen kokeilemaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VICHY HOMME ANTI-IRRITATION PARTAVAAHTO HERKÄLLE IHOLLE 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.