VICHY DEO 72H STRESS RESIST ANTIPERSPIRANT ROLL-ON 50 ML

5/5
14,30 € (286,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Raikas, nopeasti kuivuva antiperspirantti roll-on liialliseen hikoiluun stressaavissa tilanteissa. Tehokas Vichy Deo 72H Stress Resist Antiperspirant Roll-On estää hikoilua ja lämmönmuodostusta sekä vähentää kosteutta ihon pinnalla, pitäen kainalot kuivina ja raikkaina jopa 72 tuntia. Miellyttävä, nopeasti kuivuva koostumus sisältää alumiinisuoloja ja rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Raikas tuoksu. Alkoholiton.

Tuotteen käyttö

Levitä puhtaisiin kainaloihin tarvittaessa.

Tuotteen koostumus

Aqua/water, aluminum chlorohydrate, dimethicone, aluminum sesquichlorohydrate, C14-22alcohols, steareth-100/PEG-136/HDI Copolymer, parfum/fragrance, perlite, C12-20 akyl glucoside, iodopropynyl butylcarbamate, Rosa gallica extract / Rosa gallica flower extract.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (12)

Hyvä!
Hyvä tuote, tuoksuu hyvältä.
Luotettava seuralainen arkeen ja juhlaan
Alkuun tuoksu on melkoisen voimakas, mutta se tasaantuu. Pitää hikoilun aiheuttamat epämiellyttävyydet pois lupauksensa mukaisesti.
Luottotuote
Olen aina hikoillut paljon ja koin, paritanssien harrastajana, epämiellyttäväksi tunteen, että haisen hieltä. Löydettyäni tämän, olen moiset huolet voinut haudata enkä koskaan luovu tästä!
Huippuhyvä antiperspirantti vaativaan hikoiluun
Toimii aina, vaikka olisi hikiliikuntaa tai lääkkeistä/hormonitoiminnasta johtuvaa liikahikoilua, on tämä tuote ollut pelastus! Suosittelen ehdottomasti tätä antiperspiranttia. Tuoksuu aika neutraalilta.
Luottotuote
Tämän löydettyäni en ole enää katsonutkaan markettituotteisiin päin. Miellyttävän neutraali tuoksu.
Loistava ja varma tuote.
Siitä huolimatta että kyseessä on pitkävaikutteinen deodorantti, niin se ei ärsytä ihoa. Ja kainalot pysyvät kuivina. Myös tuoksu tuotteessa on mieto. HYVÄ !
Täysi varmuus
Tuote toimii aina, ei tarvitse pelätä dödön pettävän.
Luottotuote
Kun on taipumusta varsinkin kainaloiden hikoamiseen koko ajan, on tämä tuote pelastanut monta kertaa. Ei ärsytä kainaloiden herkkää ihoa, ei tuoksu liikaa ja tähän voi luottaa, hikiläikät pysyvät pois kainaloista arkitouhussa, liikunta on sitten asia erikseen ja silloin saa hiotakin. En osta enää mitään muuta tuotetta, kokemukseni on erittäin hyvä. Mielestäni myös aika riittoisa, vaikka onkin säännöllisessä käytössä.
Suosittelen!
Ensimmäinen roll-on, joka tekee mitä lupaa. Piti jopa kesäkuumalla, eikä ärsytä herkkää ihoa. Tuoksu on miellyttävä, ei liian voimakas herkkänenäiselle. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä tuote!
Ei petä koskaan
Erittäin hyvä, olen käyttänyt jo vuosia ikä 60+
hyvä hinta laatusuhde
On kyllä pitänyt paremmin stressihien kurissa. Käytän jatkossakin. Sopii herkkäkainaloiselle.
Tuntuu toimivan
Minulla on taipumus hikoilla hermostuneena, mutta tämä tuote on tuntunut hillitsevän stressihikoilua jonkin verran. Ainakin se on tehonnut paremmin kuin mikään markettituote, joten sanoisin sen olevan kokeilemisen arvoinen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VICHY DEO 72H STRESS RESIST ANTIPERSPIRANT ROLL-ON 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.