VETRAMIL VET HAAVAVOIDE 10 G

5/5
13,50 € (1350,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Hunajavoide eläinten haavoille. Voide nopeuttaa lemmikin haavan paranemista sekä ehkäisee ihotulehdusta. Voiteella on antibakteerinen, suojaava ja ihoa pehmentävä vaikutus. Soveltuu käytettäväksi mm. vaikeasti paraneville haavoille, ruhjeille, hiertymiin, hankaumiin ja ihorikkoihin. Voide myös rauhoittaa ihon kutinaa ihottumissa.

Tuotteen käyttö

Levitä voidetta puhtaalle ja kuivalle hoidettavalle alueelle 1-2 kertaa päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan. Käytä voidetta haavan paranemiseen asti.

Tuotteen koostumus

Petrolatum, cetearyl alcohol, sodium lauryl sulfate, paraffin, isopropyl myristate, hunaja (Mel), kangasajuruoho (Thymus serpyllum), tähkälaventeli (Lavandula angustifolia), kajeput (Melaleuca Quinquenervia), patsuli (Pogostemon Cablin), basilica (Ocimum Basilicum).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Meidän perheen hevosten ja koirien ihorikkojen parantaja numero1!
Tällä on hoidettu kesäihottumaponin naarmut ja ötikänpuremat kuntoon ja tätä täytyy aina olla kotona! Myös koirien ja itsenkin naarmut ja muut ihorikot ovat parantuneet hyvin Vetramilia käyttämällä.
Loistava haavanhoitoon!
Haava parani odotettua nopeammin! Suosittelen!
Huippu!
Aivan loistava tuote kaikkien ihovaurioiden hoitoon, vie pois kutinaa, on turvallinen ja tehokas eikä sisällä antibiootteja tai kortisonia! Esim. itikoiden pistoihin loistava apu.
Turvallinen ja toimiva
Huonopuoli on, että koira tykkää nuolla pois.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VETRAMIL VET HAAVAVOIDE 10 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.