VETCARE E-VITAMIINI 100 ML

5/5
28,80 € (288,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

E-vitamiiniliuos eläimille. E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä luonnollisena antioksidanttina. E-vitamiinin tarve korostuu mm. kovassa rasituksessa, siitoskaudella, tulehdussairauksien tai tiineyden ja imetyksen aikana. E-vitamiinilisästä voi olla hyötyä myös koiralle, jolla on ihovaurioita tai atooppinen iho. Vetcare E-vitamiiniliuos kätevässä pumppupullossa sisältää luonnollista a-tokoferolia 200 IU/ml. Yhdessä pullossa on 60 pumpun painallusta. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Käytä kuureina tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Aikuinen eläin levossa tai kevyessä liikunnassa tai alle vuoden ikäinen eläin: 1 pumpun painallus kerran vuorokaudessa. Aikuinen eläin vaativassa liikunnassa: 2 pumpun painallusta kerran vuorokaudessa. Siitokseen käytettävä, tiine tai imettävä eläin: 3 pumpun painallusta kerran vuorokaudessa. Annostele öljy ruoan mukana. Avattu pullo käytettävä 3 kuukauden kuluessa.

Tuotteen koostumus

Vehnänalkiöljy, D-a-tokoferoli (E-vitamiini 134200 mg/l). Ravintosisältö: raakavalkuainen < 0,1 %, raakakuitu < 1 %, raakarasva 100 %, tuhka <0,12 %, natrium 0,05 %.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Erittäin hyvä
Vetcare E-vitamiini on iho-ongelmaisen koirani pelastus. Allergioiden takia sille ei voi syöttää E-vitamiinia sisältäviä ruoka-aineita, joten immuunivasteen aikaansaamiseksi annostelemme tuotetta päivittäin koiran erityisruoan joukkoon. Annostelu on erittäin helppoa ja siistiä. Täydet pisteet!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VETCARE E-VITAMIINI 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.