VERENPAINEMITTARI OMRON RS6 RANNE 1 KPL

1/5
158,00 € (158,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen ja nopea ranneverenpainemittari, joka sopii aktiiviseen elämäntyyliin ja on pienen kokonsa ansiosta helppo pitää mukana. Omron RS6 ranneverenpainemittari on automaattinen ja se mittaa verenpaineen täysin äänettömästi. Laitteessa on 90 mittauksen muisti. Verenpaineen voi mitata oikeasta tai vasemmasta ranteesta. Sopii ranteelle, jonka paksuus on 13-21,5 cm. Verenpainemittarilla on 3 vuoden takuu (takuutodistuksena kassakuitti).

Tuotteen käyttö

Pakkauksen mukana tulevaan käyttöohjeeseen tulee tutustua huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Ranneverenpainemittarin kalibrointia suositellaan joka toinen vuosi.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: mittari, käyttöohje, säilytyskotelo, paristot, verenpainepassi.

Tuotearviot (1)

Suomenkielinen käyttöohje puuttuu!!!
Komennetaan, että käyttöohjeeseen pitää tutustua huolellisesti. Yhdeksällä kielellä sellainen monimutkaisen näköinen ohje löytyi, mutta ei Suomen, eikä Ruotsinkielellä, Arabiaksi kyllä.... Eihän tätä uskalla käyttää, omasta terveydestä on kuitenkin kysymys.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VERENPAINEMITTARI OMRON RS6 RANNE 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.