VERENPAINEMITTARI GERATHERM ACTIVE CONTROL+ GT 1115 1 KPL

80,00 € (80,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen ja pienikokoinen olkavarsiverenpainemittari liiketunnistimella. Geratherm Active Control + GT on pienen kokonsa ansiosta sopii hyvin myös matkakäyttöön! Geratherm Active Control+ verenpainemittarin tallentavaan muistiin mahtuu kahdelle henkilölle 60 mittaustulosta. Laitteessa on kestävä, ladattava litium paristo ja yhdellä latauksella saa noin 180 mittauskertaa. Pakkauksessa tulee mukana suojalaukku. Takuu 2 vuotta.

Tuotteen käyttö

Tutustu pakkauksen mukana tulevaan käyttöohjeeseen huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Verenpainemittarin kalibrointi suositellaan tehtäväksi 2-3 vuoden välein.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: verenpainemittarin, mansetin (22-42cm), USB johdon, säilytyslaukun, käyttöohjeen ja pikakäyttöohjeen.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VERENPAINEMITTARI GERATHERM ACTIVE CONTROL+ GT 1115 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.