VALMARIN SITRAATTILIUOS 250 ML

5/5
6,80 € (27,20 €/L)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Sitraattia ja mangaania sisältävä liuos edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa. Valmiste sopii myös stressivatsasta kärsiville sekä palautumiseen kuntoilun jälkeen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Lisää ruokalusikallinen (15 ml) Valmarinia lasilliseen kylmää vettä ja nauti 2-4 kertaa päivässä. Pitkäaikainen säilytys viileässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-4 ruokalusikallista sisältää: natriumsitraatti 5-10 g, mangaani 0,75-1,5 mg. Ainesosat: vesi 72,707 %, natriumsitraatti 20,33 %, sitruunahappo 5,57 %, etanoli 1,00 %, kaliumkloridi 0,28 %, kalsiumkloridi 0,05 %, magnesiumkloridi 0,05 %, ferroglukonaatti 0,014 %, mangaanikloridi 0,009 %.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Loistava pelastus
Monta vuotta käytössä ollut valmiste, joka on kotijääkaapin perustuote; antaa helpotusta erilaisissa vatsaongelmissa. Helpottaa helteellä.
Erittäin toimiva hyvä tuote
Olemme käyttäneet tätä tuttua tuotetta monta vuotta. Toimii kuten lupaa :)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VALMARIN SITRAATTILIUOS 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.