Uniikki-edut

Uusi palkitsevampi Uniikki-ohjelma!

Tänä keväänä Uniikki-ohjelma uudistuu vielä entistäkin upeammaksi. Merkittävin uudistus on Uniikki-bonus. Huhtikuun alusta alkaen voit saada ostoksistasi Uniikki-bonusrahaa, jolla voit maksaa ostoksiasi niin Yliopiston Apteekissa kuin verkossa. Keskittäminen kannattaa ja voit saada kerralla suuremman alennuksen!

Uutta on myös se, että bonuksen karttumista tarkastellaan kalenterivuosittain. Vuonna 2020 bonusprosenttisi lähtötaso määräytyy vuoden 2019 ostojen perusteella. Taso ei jatkossa laske vuoden aikana, mutta ostamalla enemmän voit saada jopa 8 prosenttia bonusrahaa ostoksistasi! Voit huhtikuun alusta alkaen seurata Uniikki-bonustasi kätevästi verkossa tai mobiilisovelluksessa.

 

Liity nyt Uniikki-asiakkaaksi ja hyödynnä upeat edut!

Uniikki-asiakkaana hyödyt enemmän Yliopiston Apteekissa ja verkkokaupassa. Liittymällä kanta-asiakkaaksi ja keskittämällä asiointisi Yliopiston Apteekkiin varmistat, että saat aina parhaat edut ja monipuolisimmat palvelut hyvinvointisi hyväksi. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

 

Uniikki-etu 1


Ainutlaatuiset 
rahanarvoiset edut 

Uniikki-etu 1


Yksilölliset hyvinvointiasi
edistävät palvelut

Uniikki-etu 1


Inspiroivat ideat & vinkit
hyvinvointiisi

Ainutlaatuiset rahanarvoiset edut

 

Uniikki-keskittämisalennus jopa 8 %

Uniikki-asiakkaana voit saada myös keskittämisalennusta ostoksistasi - jopa 8 %. Alennuksen perusteena ovat kuluvan kalenterivuoden ostot. Kaikki ostoksesi Yliopiston Apteekissa sekä verkkokaupassamme kerryttävät alennusprosenttia (pl. Kela-korvaukset).

Keskittämisalennuksen voit hyödyntää ostaessasi normaalihintaisia itsehoitotuotteita tai - lääkkeitä (alennus ei koske reseptilääkkeitä). Mitä useammin asioit, sitä enemmän hyödyt!

Uniikki-etutaulukko

Uniikki-tarjoukset – kuukausittain vaihtuvia huipputuotteita jopa -20 % 

Uniikki-asiakkaana sinulla on ulottuvillasi huikea määrä vaihtuvia, monipuolisia tuotetarjouksia mm. ravintolisistä, vitamiineista ja kosmetiikasta. 
Tietoa tarjouksista saat verkkokaupasta, uutiskirjeestä, sovelluksesta sekä Uniikki-lehdestä. 
Katso ajankohtaiset tarjoukset tästä.

Yksilölliset hyvinvointiasi edistävät palvelut

YA-muistuttaja – muistuttaa hankkimaan lääkkeet ajoissa 

Uniikki-asiakkaana saat käyttöösi YA-muistuttajan. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava palvelu, joka muistuttaa sinua sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun lääkkeesi ovat loppumassa ja on aika hankkia seuraava lääke-erä. Voit aktivoida muistutukset apteekeissamme tai verkossa Oma Uniikki-palvelun kautta. 
Lue lisää muistuttajasta tästä.

Uniikki-lääkehoitoni – varmista lääkkeidesi yhteensopivuus

Uniikki-asiakkaana voit hyödyntää myös lääkehoitoa tukevia ja lääketurvallisuutta parantavia palveluitamme, joissa asiantuntija käy läpi käytössäsi olevat lääkkeet. Uniikki-lääkehoitoni on lääkityksen arviointipalvelu, jolla varmistat mm. lääkkeidesi yhteensopivuuden (hinta 29,90 euroa). Kattavampi lääkehoidon kokonaisarviointi voidaan tehdä yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa.
Lue lisää palvelusta tästä 

Reseptien uusiminen – uusi reseptisi helposti maksutta

Uniikki-asiakkaana voimme halutessasi uusia reseptit puolestasi. Palvelu koskee reseptejä, joita viranomaismääräysten mukaan voi apteekin kautta uusia. Uniikki-asiakkaille tarjoamme uusimispalvelun ilmaiseksi (norm 5,-). Voit uusia reseptin apteekeissamme, sovelluksessa tai verkossa. Lääkäri saattaa veloittaa erillisen palkkion reseptin uusimisesta. 

Terveysmittaukset – seuraa säännöllisesti omaa terveyttäsi

Haluamme auttaa sinua pitämään huolta terveydestäsi ja tarjoamme säännöllisesti apteekeissamme terveyden seurantaan liittyviä mittauksia (esim. verenpaine ja -sokeri). Uniikki-asiakkaana saat ne aina edullisempaan hintaan. 
Katso tarkemmat tiedot mittauspäivistä ja hinnoista tästä. 

Uniikki edut

Inspiroivat ideat ja vinkit hyvinvointiisi 

Uniikki-lehti – ajankohtaista asiaa hyvinvoinnista ja terveydestä

Neljää kertaa vuodessa ilmestyvästä Uniikki-lehdestä löydät ajankohtaista sisältöä mm. terveydestä, hyvinvoinnista ja kauneudesta. Esittelemme lehdessä myös kiinnostavimmat uutuudet. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se postitetaan edellisen kuuden kuukauden aikana asioineille Uniikki-asiakkaille.

 

Uutiskirje – parhaat tarjoukset, vinkit ja uutuudet suoraan sähköpostiisi

Uniikki-asiakkaana voit tilata terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät vinkit sekä kuukauden parhaaat tarjoukset myös suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeessä kerromme myös ajankohtaisista tapahtumistamme. Voit tilata uutiskirjeen verkossa Oma Uniikki -sivulla tai apteekeissamme. 

 

YA-sovellus – apteekki ja kanta-asiakasedut aina taskussasi

Uniikki-sovelluksella varmistat, että saat aina parhaat kanta-asiakasedut sekä kasvatat keskittämisalennusta jokaisesta ostoksestasi. Alennuksen kerryttäminen on helppoa – näytät vain kassalla Uniikki-sovellusta. Sovelluksen kautta voit myös tilata haluamasi tuotteet verkkokaupasta.