TWEEZERMAN SMOOTH FINISH FACIAL HAIR REMOVER KASVOKARVOJEN POISTOJOUSI 1 KPL

29,40 € (29,40 €/KPL)
Saatavuus: Tuote tilapäisesti loppu.

Tuotetieto

Kasvokarvojenpoistojousi, jolla kasvojen nukka, orastava parta tai viikset lähtevät alta aikayksikön. Varsien päässä on pyörivät laatat, joita molempia pyörittämällä ja liikuttamalla pitkin ihoa tarttuu karva kuin karva jouseen kiinni. Helppo kasvokarvojen poistokonsti kotikäyttöön.

Tuotteen käyttö

Aseta karvanpoistojousen latteampi puoli ihoa vasten viistosti ja pyöritä varsien reunoissa olevia laattoja yhtäaikaisesti itseäsi kohden. Kuljeta jousta karvojen kasvun vastakkaiseen suuntaan pyörittäessäsi laattoja. Jousi nyppii vahvimmat karvat sekä hennoimmatkin haituvat kuin kolmekymmentä pikkupinsettiä yhtäaikaisesti. Tuote on tarkoitettu ainoastaan kasvojen karvoille, ei kuitenkaan kulmakarvoille.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää yhden kasvokarvojenpoistojousen.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TWEEZERMAN SMOOTH FINISH FACIAL HAIR REMOVER KASVOKARVOJEN POISTOJOUSI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.