TWEEZERMAN SLANT TWEEZER PINSETTI 1 KPL

26,40 € (26,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maailman kuuluisimmat pinsetit ruostumattomasta teräksestä. Viistot käsin hiomalla viimeistellyt kärjet tarttuvat karvan kuin karvan. Slant pinsetit ovat monien julkkisten ja kauneuden alan ammattilaisten suosimat. 

 

Suomesta ostetut, normaalissa käytössä kuluneet pinsetit voi palauttaa teroitettavaksi lähettämällä ne pehmustetussa kirjekuoressa maahantuojalle (Carpelan Cosmetics, Koivulahdentie 2, 66530 Koivulahti) ja liittämällä mukaan postimerkki ja yhteystiedot paluulähetystä varten.

Tuotteen käyttö

Nypi pinsetillä hellävaraisesti ja tarkasti sekä paksummat että ohuemmat karvat iholta. Suihkun jälkeen iho on pehmeimmillään, jolloin nyppiminen on vähiten kivuliasta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää yhdet pinsetit.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TWEEZERMAN SLANT TWEEZER PINSETTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.