Puhdas+

Puhdas+

Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä puhtaaseen hyvinvointiin. PuhdasPlus on terveystuotesarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Sarjan tuotteet eivät sisällä säilöntä- tai pintakäsittelyaineita. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. Puhdas+ -valikoimasta löydät muun muassa suositut kollageenivalmisteet sekä laadukkaat vitamiinit ja ravintolisät. 

1-30 / 55 tuotetta

Laskeva

1-30 / 55 tuotetta

Laskeva


Puhdas+

Puhdas+ on korkealaatuinen sekä nimensä mukaisesti puhdas terveystuotesarja. Suomalaisuus on suuri osa brändin arvomaailmaa, joka näkyy myös kaikessa tekemisessä. PuhdasPlus on 100 % kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan suomalaisissa sertifioiduissa tehtaissa, koulutettua ja ammattitaitoista henkilökuntaa käyttäen. Sarjan tuotteet ovat orgaanisesti, sekä ekologisesti valmistettu suomalaisista raaka-aineista, ilman mitään lisättyjä säilöntä- tai pintakäsittelyaineita. Luonnollisuus, puhtaus ja aitous ovat nousseet yhä enemmän kuluttajan arvostukseen ja nämä ovat juuri niitä arvoja mitä Puhdas+ tuotesarja edustaa.

Tuotekehitys, suunnittelu ja valmistus tapahtuvat yhteistyössä terveystuotealan arvostetuimpien asiantuntijoiden ja valmistajien kanssa sekä Suomessa että Euroopassa käyttäen alan uusinta ja luotetuinta tutkimustietoa. Lisäksi erilaiset yliherkkyydet ja erikoisruokavaliot, kuten vegaanisuus, on otettu huomioon tuotekehittelyssä, jotta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin!

Brändin valikoimasta löydät muun muassa suositut kollageenivalmisteet sekä laadukkaat vitamiinit ja muut ravintolisät. Tutustu myös suositun ketogeenisen dieetin innoittamaan Puhdas+ Keto -tuotesarjaan, joka tukee tärkeiden ravintoaineiden saantia dieetin aikana tai miksei myös osana jokapäiväistä ruokavaliota!

Tilaa nyt edullisesti verkosta ilmaisella kotiinkuljetuksella!