Huxley

Huxley

Huxley on korealainen ihonhoitobrändi, jonka hellävaraiset, minimalistiset tuotteet auttavat suojelemaan ihoa, säilyttämään sen luonnollisen kauneuden ja taistelemaan ikääntymisen merkkejä sekä ympäristön aiheuttamaa stressiä vastaan.

Huxleyn tuotteiden salaisuus on ainutlaatuinen viikunakaktuksen siemenistä puristettu öljy, jota Berberi-heimon naiset ovat käyttäneet jo satoja vuosia säilyttääkseen ihonsa luonnollisen kauneuden Saharan aavikon ankarassa ja karussa ilmastossa. Viikunakaktuksen öljy tunnetaan erityisesti kosteuttavasta vaikutuksestaan, helposta imeytyvyydestään ja antioksidanttipitoisuudestaan. Runsaasti E-vitamiinia sisältävä öljy on myös tuotteiden anti-aging tehon takana. ECOCERT-sertifioidut viikunakaktuksen siemenet kerätään käsin Saharasta ja kylmäpuristetaan, jotta niiden ihoa hoitavat ominaisuudet saadaan parhaiten käyttöön.

Huxley-tuotteiden kauniit ja minimalistiset pakkaukset saavat inspiraationsa Saharan aavikon maisemista ja tuotteiden raikas tuoksu on eksoottisen marokkolaisen puutarhan inspiroima. Brändin bestsellereihin kuuluvat mm. Extract It Toner -kasvovesi, Oil Essence -seerumi ja Fresh and More Cream -kasvovoide.

15 tuotetta

Laskeva

15 tuotetta

Laskeva