TRIX PUNKKILASSO 1 KPL

5/5
10,70 € (10,70 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen punkkilasso punkin irrottamiseen. Trix punkkilasso irrottaa punkin nopeasti, kivuttomasti ja turvallisesti. Punkin poistaminen oikealla tavalla, painamatta takaruumista, minimoi infektioriskin. Soveltuu käytettäväksi ihmisille tai eläimille.

Tuotteen käyttö

Painetaan lasso esiin ja pyöraytetään se punkin yli mahdollisimman lähelle ihoa. Kierretään lassoa täysi kierros (360 astetta) ja nostetaan punkki pois ihosta. Jos punkki on pieni, lasson kärki pitää painaa tiukasti kiinni ihoon punkin vieressä koko irrottamisprosessin ajan. Punkklasso voidaan puhdistaa alkoholilla.

Tuotearviot (3)

Punkin poistoon paras väline
Punkkilassolla saa helposti irrotettua punkin ja se lähtee kokonaisena iholta, eikä punkki irtoa heti lassopäästä tipahtaen, mikä myös plussaa!
Suosittelen ihmisille ja myös kotieläimille.
Ehdottomasti paras punkinpoistoväline
Punkin saa irti kokonaisena eikä vaaraa ole pään jäämisestä ihon sisään. Toimii sekä isoiksi kasvaneisiin että aivan pieniin vastakiinnittyneisiin punkkeihin, toisin kuin monet muut punkinirrotusvälineet. Todella helppo käyttää ja toimii aina! Irrotuksen jälkeen punkki metallipinsetteihin ja ötökkä tuleen.
Kätevä punkinpoistaja
Punkkilassolla punkit on lähteneet ihosta helposti pyöräyttämällä, eikä punkki tipahda kun sen saa irti. Miinusta materiaalista: suositeltavaa on tappaa punkki polttamalla, eikä muovinen punkinpoistaja sovellu punkkien liekittämiseen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TRIX PUNKKILASSO 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.