TRIPLE DRY ROLL-ON 50 ML

5/5
10,60 € (212,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Erittäin tehokas antiperspirantti voimakkaaseen hikoiluun. Antibakteerinen ja hajusteeton roll-on antaa kuivan, raikkaan ja varman tunteen koko päiväksi. Estää hien pääsyä ihon pintaan. Tuotteen teho säilyy pesun, suihkun ja urheilusuorituksenkin jälkeen.

Tuotteen käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä. Tehokkaan tuloksen saamiseksi, käytä antiperspiranttia puhtaisiin kainaloihin iltaisin ja anna kuivua ennen pukeutumista. Aamulla voit peseytyä normaalisti, mutta älä lisää tuotetta. Kun hikoilu on tasaantunut, käytä tuotetta vain 2-4 kertaa viikossa. Ei ärtyneelle tai rikkoutuneelle iholle eikä karvan poiston jälkeen.

Tuotteen koostumus

Aqua, aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly, PPG-15 stearyl ether, steareth-2, propylene glycol, cyclopentasiloxane, steareth-21, aloe barbadensis gel, aluminium sesquichlorohydrate, cyclohexasiloxane, aluminium chlorohydrate, creatine, potassium sorbate.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (8)

Paras kokeilemani
Tuoksuton, erittäin tehokas, ei jätä valkoisia jälkiä tummiin vaatteisiin. Ainoa haittapuoli on, että saisi kuivua nopeammin. Pakkaus voisi olla hiukan nätimpi, mutta tätä en vaihda ellen tule allergiseksi (kuten hyvin monille muille on käynyt).
Ainoa toimiva tuote!
Käytän päivittäin, sillä hikoiluni on erittäin voimakasta. Vaikka hikoilisin hieman, se ei ehdi alkaa tuoksahtaa. Ainoa, joka pitää kainaloni kuivina ärsyttämättä herkkää allergista ihoani!
Pätevä antiperspirantti
Tuotteen käyttäminen illalla 2 - 3 kertaa viikossa riittää oikein hyvin, ja käyttökerrat on helppo sovittaa eri päiviin kuin kainaloiden karvanpoisto. Tuotteen ominaishaju ihmetytti aluksi, mutta se ei haittaa käyttäessä. En vaihda toiseen!
Erinomainen hinta/laatu-suhde
Miellyttävämpi kuin monet saman tehon tarjoavat tuotteet: ei tahmaa, kuivuu nopeasti, hajuton
Huippu!
Huipputuote! Toimii juuri niin kuin tuotteen käytöstä on ohjeistettu.
Loisto tuote
Voimakkaasti hikoileva olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen. Kerrankin deodorantti, joka pitää tilanteessa kuin tilanteessa.
Erittäin tehokas
Käyttö kaksi kertaa viikossa riittää. Teho säilyy, vaikka kävisi päivittäin parikin kertaa suihkussa. Hajuton tuote ja helppo laittaa kainaloihin.
Paras deodorantti
Huipputuote, pari kertaa viikossa tarvitsee käyttää. Miellyttävän tuoksuton, ollut käytössämme useita vuosia.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TRIPLE DRY ROLL-ON 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.