TRIPLE DRY MEN SPRAY ANTIPERSPIRANTTI 150 ML

5/5
9,70 € (64,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas antiperspiranttisuihke miehille voimakkaaseen hikoiluun kainaloihin ja jalkoihin. Hajusteeton suihke antaa kuivan, raikkaan ja varman tunteen koko päiväksi. Tuotteen teho säilyy pesun, suihkun ja urheilusuorituksenkin jälkeen.

Tuotteen käyttö

Ravistetaan hyvin ennen käyttöä. Käytetään aamuisin ja aina tarvittaessa. Tehokkaan tuloksen saamiseksi voidaan käyttää puhtaalle iholle 4 peräkkäisenä iltana ennen nukkumaanmenoa, aamulla ei lisätä tuotetta. Jatkossa voidaan käyttää vain 2-4 kertaa viikossa.

Tuotteen koostumus

Butane, isobutane, cyclomethicone, propane, aluminium sesquicholohydrate, aluminium chlorhydrate, disteardimonium hectorite, aluminium chlorhydrate PG, propylene carbonate, dimethiconol, triethyl citrate, maltodextrin, Aloe barbadensis leaf juice, potassium sorbate, sodium benzoate.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Erinomainen
Paras kaikista testaamistani. Teho kestää itselläni erinomaisesti noin kaksi päivää.
Tehokas
Kuivuu nopeasti, pitää hajut poissa
Erinomainen, tekee minkä lupaa!
Todella hyvä tuote. Kuivuu heti ja teho kestää luvatusti.
Pitää kainalot kuivana
Toimii, pitää kainalot kuivina ja hajun poissa. Ei yllä pakkauksessa mainittuun 72 tuntiin, mutta toimii toista vuorokautta normaaleissa oloissa. Pakkauksen sisältö on sopivan riittoisa. Sisältää alumiiniyhdisteitä, joiden pitkäaikaisvaikutuksista ollaan montaa mieltä. Alumiiniton tuote ei kuitenkaan yltäisi läheskään samaan tehoon.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TRIPLE DRY MEN SPRAY ANTIPERSPIRANTTI 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.