TRIPLE DRY ACTIVE ROLL-ON 72H ANTIPERSPIRANT 50 ML

5/5
10,60 € (212,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Erittäin tehokas antiperspirantti voimakkaaseen hikoiluun. Raikkaan tuoksuinen, antibakteerinen roll-on antaa kuivan, raikkaan ja varman tunteen koko päiväksi. Antiperspirantti estää hien pääsyä ihon pintaan. Tuotteen teho säilyy pesun, suihkun ja urheilusuorituksenkin jälkeen. 72 tunnin tehokkuus.

Tuotteen käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä. Tehokkaan tuloksen saamiseksi, käytä antiperspiranttia puhtaisiin kainaloihin iltaisin ja anna kuivua ennen pukeutumista. Aamulla voit peseytyä normaalisti, mutta älä lisää tuotetta. Kun hikoilu on tasaantunut, käytä tuotetta vain 2-4 kertaa viikossa. Ei ärtyneelle tai rikkoutuneelle iholle eikä karvan poiston jälkeen.

Tuotteen koostumus

Aqua, aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly, glycerin, PPG-15 stearyl ether, steareth-2, cyclopentasioxane, steareth-21, cyclohexasioxane, aluminium sesquichlorohydrate, parfum, aluminium chlorohydrate, cetearyl alcohol, sodium benzoate, allantoin.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (10)

Ihana tuoksu
Tuoksu on naisellinen, teho hyvä. Paras Triple Dry tuotteista.
Tehokas!
Pitää kesäkuumallakin kainalot kuivina. Kiva mieto tuoksu. Kuivuu nopeasti eli ei tarvitse odotella toisin kuin joidenkin roll-on-dödöjen kanssa. Riittoisa, sillä pieni sipaisu riittää yleensä.
Erinomainen
Tämä on paras antiperspirantti mitä itse olen kymmenittäin erilaisia kokeillut. Voi vain kestää tottua laittaa sitä vain iltaisin joten varmuudeksi ainakin laitan myös aamuisin ...ja iltaisin joskus sitten unohtuukin.
Loisto tuote
Yksi parhaita dödöjä joita olen koskaan käyttänyt. Luottotuote, pitää varmasti!
Peittää pistävänkin hien hajun
Triple Dry tuotteet eivät päästä pistävää hien hajua läpi, niin kuin jotkut deodorantit ovat päästäneet. Deodorantissa ei ole voimakasta ominaistuoksua ja on myös tästä syystä sopinut omalle herkälle nenälle. Vaikutus kestää hyvin aamun työvuorosta illan treeneihin asti.
Erinomainen tuote paljon hikoilevalle, vaatteet voi pukea heti!
Sopii erinomaisesti paljon hikoilevalle, ei jätä ihoa tahmeaksi joten vaatteet voi pukea heti!
Hyvä tuoksu
Toimiva tuote. Yhtä hyvä kuin muutkin merkin roll-onit!
Vallan hyvä!
Kainalot pysyvät yleensä kuivina ja hajuttomina, ainakin päivän verran.
Hyvä raikas tuote, ei liian tahmainen.
Pitää hienhajun loitolla koko päivän.
Erittäin hyvä!
Toimii loistavasti, kainalot pysyvät kuivina.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TRIPLE DRY ACTIVE ROLL-ON 72H ANTIPERSPIRANT 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.