TONYMOLY EGG PORE NOSE PACK PACKAGE 7 KPL

6,90 € (0,99 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Mustapäiden poistoon kehitetyt laput, jotka puhdistavat ihohuokosia ja vetävät puoleensa epäpuhtauksia. TonyMoly Egg Pore Nose Pack on munankuoriuutetta ja hiiltä sisältävä lappu, joka on tehokas hoito mustapäitä vastaan. Tuotteen sisältämä munankuoriuute rauhoittaa ja kirkastaa ihoa, samalla kun hiili vetää puoleensa mustapäitä ja epäpuhtauksia. Sisältää 7 kertakäyttöistä lappua.

Tuotteen käyttö

Aseta lappu puhdistetulle, kostutetulle nenälle. HUOM! Ihon tulee olla kunnolla kostutettu hoidon onnistumiseksi. Anna vaikuttaa 10-15 min tai kunnes lappu on kokonaan kuivunut. Irrota hitaasti. Käytä 1-2 kertaa viikossa. VINKKI: Lämmitä ihoa lämpimällä pyyhkeellä ennen hoitoa, jotta saat tuotteesta kaiken hyödyn irti!

Tuotteen koostumus

Silica, PEG-12 dimethicone, titanium dioxide, parfum, butylene glycol, Vinegar extract, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, glycerin, Egg shell powder, 1,2-hexandiol, allantoin, Camellia japonica flower extract, Charcoal powder, Hamamelis virginiana (witch hazel) extract.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TONYMOLY EGG PORE NOSE PACK PACKAGE 7 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.