TIGER BALSAM WHITE VOIDE 19 G

5/5
7,00 € (368,42 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Aromaattinen voide lihasperäisiin kipuihin. Tiikeribalsami white sopii käytettäväksi lihasperäisen jäykkyyden hoitoon esim. niskassa, hartioissa, selässä ja jaloissa. Voide lievittää myös kutinaa hyönteisten puremissa.

Tuotteen käyttö

Voidetta levitetään hoidettavalle ihoalueelle 3-4 kertaa päivässä. Ei lähelle silmiä, limakalvoja, haavoja ja tulehtuneita alueita. Käyttö tulee lopettaa, jos hoidettava alue ärtyy. Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman lääkärin ohjetta. Raskauden ja imetyksen aikaisesta käytöstä tulee keskustella lääkärin kanssa.

Tuotteen koostumus

Eucalyptus oil 15,0 %, menthol 10,0 %, clove oil 10,0 %, dementholised mint oil 7,0 %, camphor 2,0 %, paraffin, petrolatum.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Loistava kipujen lievittäjä
Loistava lihaskipujen lievittäjä ja auttaa myös itikanpuremista johtuvaan kutinaan. Pienestä koosta huolimatta riittoisa tuote.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TIGER BALSAM WHITE VOIDE 19 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.