TIGER BALSAM SOFT VOIDE 25 G

5/5
8,40 € (336,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Aromaattinen voide lihasperäisiin kipuihin. Tiikeribalsami soft sopii käytettäväksi lihasperäisen jäykkyyden hoitoon esim. niskassa, hartioissa, selässä ja jaloissa. Pehmeä voide sopii myös hierontaan ja lievittämään kutinaa hyönteisten puremissa.

Tuotteen käyttö

Voidetta levitetään hoidettavalle ihoalueelle 3-4 kertaa päivässä. Ei lähelle silmiä, limakalvoja, haavoja ja tulehtuneita alueita. Käyttö tulee lopettaa, jos hoidettava alue ärtyy. Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman lääkärin ohjetta. Raskauden ja imetyksen aikaisesta käytöstä tulee keskustella lääkärin kanssa.

Tuotteen koostumus

Paraffin, petrolatum, cajuput oil, menthol, camphor, fragrance tsf-2250, clove oil.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Toimiva tuote
Tuote auttaa yllättävän hyvin ja nopeasti lihaksien jäykkyyksistä johtuviin kipuihin.
Taattua tehoa
Vaikka tiikeripalsami vaikuttaakin ulkonäöltään poppamiesten tavaralta, se aina toimii niinkuin pitääkin lievittäen lihaskipua ja rentouttaen lihasjännitystä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TIGER BALSAM SOFT VOIDE 25 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.