THERAPEARL NISKA 1 KPL

32,00 € (32,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Innovatiivinen kylmä/lämpötyyny niskalle ja hartioille. Uudelleenkäytettävä Thera Pearl -niskatyyny pysyy optimoidun muotoilunsa ansiosta hyvin paikoillaan hartia-alueella ja lievittää tehokkaasti hartioiden ja niskan kipua sekä lihasjännitystä. Niskatyynyn teho perustuu pehmeisiin helmiin, jotka keräävät ja vapauttavat lämpöä tai kylmää noin 20 minuutin ajan. Ei sisällä BPA:ta, ftalaattia tai lateksia.

Tuotteen käyttö

Lämmitä mikrossa tai jäähdytä pakastimessa. Tarkista tyynyn lämpötila aina ennen käyttöä. Sarjoittaisessa käytössä pidä vähintään 20 minuutin tauko välissä. Tyynyn voi puhdistaa tarvittaessa helposti saippualla ja vedellä. Älä käytä tyynyä vaurioituneella, ärsyyntyneellä, erittäin herkällä tai tunnottomalla iholla. Lopeta käyttö, jos esiintyy epämukavuutta tai pahoinvointia.

Tuotteen koostumus

Vesi, glyseroli, natriumpolyakrylaatti.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: THERAPEARL NISKA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.