THEALOZ DUO 10 ML

4/5
16,00 € (1600,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Tuotteen käyttö

1 tippa kumpaankin silmään 4-6 kertaa vuorokaudessa. Pidä vähintään 10 minuutin tauko silmään käytettävien eri valmisteiden annostelun välillä. Säilyy avattuna 3 kuukautta.

Tuotteen koostumus

Trehaloosi 3 g, natriumhyaluronaatti 0,15 g, natriumkloridi, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytetty vesi ad 100 ml.

Tuotearviot (26)

Ei toimi
Kallis purkki. Ei suurta helpotusta oireisiin, sekä kirvelee välillä silmiä laiton jälkeen. Tippojen laitto ollut minusta kyllä helppoa.
Ylivoimaisesti paras
Paras markkinoilla oleva kostutustuote. Silmät tuntuvat ihanilta tuntikausia tipan laiton jälkeen. Onneksi vielä pullossa, koska pipetit ovat hankalia. I
Miinuksena tuotteen kalleus ja se, ettei ole KELA-korvattava.
Välttävä
Ostin tuotteen siksi koska sitä suositeltiin apteekissa. Aiemmin käytin vuosikaudet Systane ultraa silmälääkärin suosituksesta laserleikkauksen jälkeen todella kuiviin silmiini. Nyt 8/19 Systanen hinta oli noussut huimasti, joten otin halvemman tilalle, eikä tämäkään mikään edullinen ollut. Thealoz tuntuu pistelevän ja kirvelevän silmissä ja annostelija on huono. En osta toiste.
Silmälääkärikin suositteli
Olen kuivasilmäinen, silmälääkäri suositteli näitä ja sanoi itsekin käyttävänsä
Loistava tuote
Kosteuttaa erinomaisesti ilman näön sumenemista. Pullosta on helppo saada yksittäinen tippa. Lisäksi todella riittoisa.
Auttoi alussa, ei enää
Hillitsi vuotamista alussa mutta tuntuu kuin teho olisi kadonnut parissa viikossa. Käytän tuotetta päivittäin ja silti silmät vuotaa kamalasti!
Erittäin hyvä kuivasilmäisyyteen. Pidän tästä eniten
Tuote ei sumenna silmiä, kuten monet muut silmätipat aluksi tekevät.
Tärkeää minulle on, että tipat eivät sisällä säilöntäainetta
Hiukan hintavat, mutta kyllä hyvästä tuotteesta maksaa mielellään
Suosittelen ehdottomasti.
Laadukas ja paras
Hyvä ja ajaa asiansa.
Laadukas ja paras
Tuote on hintava mutta erittäin laadukas ja loistava tuote.
Paras ikinä!
Auttoi heti ensimmäisestä kerrasta, olin jo käyttänyt paljon muita valmisteita ja allergiatipat kuivattivat silmiä entisestään. Sain hyvän opastuksen pullon käyttöön henkilökunnalta, tippa tulee viiveellä pullosta säilöntäaineettomuuden takia.
Paras
Paras silmätippa mikä löytyy.
Helppokäyttöinen ja pitkään kostuttava tippa. Riittoisa!
Ihanan pitkään kostuttava tuote! Plussaa pehmeästä, hyvästä pullosta. Hetken kun pitää pulloa ylösalaisin, niin tippa toisensa jälkeen tulee nätisti pullosta ulos. Mukava käyttää myös piilolinssien kanssa.
Huipputuote
Paras tuote kuiville ja herkille silmille. Monia tippoja kokeiltu vuosien aikana, mutta tämä on ehdoton ykkönen. Huipputuote.
Silmien polttelu loppui Thealoz Duon ansiosta
Vapaa säilöntäaineista. Thealoz Duo löytyi Porin Yliopiston Apteekin asiantuntevan palvelun ansiosta. Vaikuttaa heti, vaikutus tuntuu kestävän pitkään ja ainoita tippoja, jotka omakohtaisesti ovat poistaneet silmien päivittäisen polttavan tunteen. Suosittelen.
Paras
Olen joutunut käyttämään kostutustippoja useita vuosia. Monia eri valmisteita, geeleistä kostutustippoihin, nyt löytyi paras. Toimii päätetyöskentylyssä ja muutoinkin. Ihme aine, kun aamulla laittaa, toimii koko päivän.
En pysty käyttämään luomien turpoamisen vuoksi
Ensimmäiset tipat joille olen allerginen näköjään. Silmäluomet turposivat voimakkaasti jo parin käyttökerran jälkeen.
Kammottava annostelija
Surkeammin ei voisi suunnitella, miten saa nesteen tiputettua silmään. Rystyt valkoisena joutuu puristamaan pulloa.
Tosi hyvä silmätippa mie niin tykkään
Tämä oli mulle todellinen löytö, kärsin kuivista silmistä enkä oikein meinannu mitenkään löytää oikeaa silmätippaa juuri minun silmille kunnes kerran näin mainoksen ko. silmätipasta ja päätin kokeilla ja soli täys nappi ostos ☺ olen suositellut tuotetta kavereille ja kerran lääkärikin kyseli mitä tuotetta käytän kun silmän pinta on niin hyvän näköinen..
Ihan huippu, toistaiseksi paras
Ainoat silmätipat jotka ovat tehonneet mun kuiviin ja herkkiin silmiini. Miinuksena se että näitä joutuu laittamaan melko usein, eikä teho riitä esim yön ajaksi. Olenkin siirtynyt laittamaan yöksi saman valmistajan geeliä, ja käytän näitä päivisin.
Tyytymätön
Olen kokeillut useita silmätippoja ja tämä on huonoimmasta päästä. Lisäksi annostelumekanismi on järkyttävän huono. Miten tuota ei ole huomattu lääkettä tehdessä??
Ei toiminut minulla Lasikin jälkihoidossa
Olen käyttänyt muutamia eri silmätippoja Lasik-leikkauksen jälkeen. Thealoz Duo oli harvoja, joissa tämä käyttötarkoitus erikseen mainittiin. Ainakaan minulle tuote ei sovellu: kosteuttava vaikutus jää hyvin pieneksi, ja silmiin tulee hieman puristava/kiristävä tunne n. puolen tunnin sisällä tippojen laitosta. Paremmin ovat toimineet Oftagel, Artelac ja Systane Hydration (kaikki nämä ovat tosin kerta-annospipettejä). Kaksi tähteä kuitenkin sen takia, että tuotteessa ei ole säilöntäaineita, säilyy huoneenlämmössä ja on hyvin riittoisa, koska ei ole kerta-annoksina.
Silmien parhaaksi
Loistava tuote kuiville ja herkille silmille! Sekä kosteuttaa että korjaa kuivan silmän oireita. Tämän tuotteen ansiosta erittäin paha kuivasilmäisyyteni on nyt hallinnassa ja näkökin on parempi, kun silmien kuivat kohdat on saatu hoidettua. En ole huomannut mitään haittavaikutuksia tuotteen käytön aikana ja tuote on vapaa säilöntäaineista, mikä on myös erittäin positiivinen asia. Paras tuote silmille, suosittelen jokaiselle!
Tuote erinomainen, mutta tippa tulee turhan pitkällä viiveellä ulos pullosta verrattuna muihin ja vaatii kovaa puristamista, vanhoille nivelrikkoisille sormille vaikeaa
Vaikka korkkia on parannettu, se ei vieläkään ole tarpeeksi helppo käytössä viiveen takia, varsinkin, jos pitää tiputtaa hankalassa paikassa nopeasti.
Paras silmätippa
Ehdottomasti paras silmätippa jota olen kokeillut (ja olen kokeillut erittäin montaa eri tippaa..). Pullo säilyy pitkään avaamisen jälkeen mutta siinä ei ole kuitenkaan säilöntäainetta. Pehmeä pullo jota on helppo puristaa kostetuttava vaikutus säilyy pitkään.
Turvallinen ja tehokas
Tipan vaikutus kestää pitkään ja ei aiheuta esim. näyttöpäätetyöskentelyyn mitään ongelmia, näkökyky on hyvä heti tipan oton jälkeenkin. Olen yrittänyt käyttää muitakin tuotteita, mutta silmät ovat reagoineet negatiivisesti.
Pahaat silmätipat, joita olen käyttänyt!
Silmätippojen kosteuttava vaikutus kestää pisimpään tosi kuivissa silmissäni. Lisäplussaa pullon pitkästä käyttöajasta!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: THEALOZ DUO 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.