Terveydenhuollon liiketoiminnan toinen koronavuosi pian takana

Vuosi on kääntymässä kohti loppua ja tulevaa vuotta suunnitellaan innokkaasti. Tässä vaiheessa on hyvä katsoa taaksepäin kuluneen vuoden tapahtumiin. Vuotta 2021 leimasi edelleen hankala koronatilanne. Opimme elämään tiukkojen rajoitusten alla ja toisaalta iloitsemaan rajoitusten höllentämisestä.

Annosjakelupalvelumme kysyntä on ollut vilkasta ja kasvu annosjakeluasiakkaiden määrässä on ollut huomattava. Palvelemme annosjakeluasiakkaita valtakunnallisesti ja asiakkaitamme löytyy Suomen 18 maakunnasta. Lääkkeiden koneellinen annosjakelu vähentää lääkitysvirheiden määrää ja vapauttaa hoitajien aikaa lääkejakelusta muuhun hoitotyöhön. Annosjakelupalvelun kasvattaminen sekä yksityisessä että julkisessa terveydenhuollossa on myös ensi vuonna yksi strategisista hankkeistamme.

Uuden antibioottipumppupalvelumme ansiosta voimme palvella sairaala-apteekkeja ja lääkekeskuksia nyt entistä paremmin. Antibioottipumput mahdollistavat suonensisäistä antibioottihoitoa tarvitsevien potilaiden hoidon myös kotona vapauttaen sairaaloista potilaspaikkoja sekä vähentäen hoitajien kotikäyntejä. Haluamme mahdollistaa antibioottipumppujen kasvavan käytön terveydenhuollon yksiköissä tarjoten hyvän saatavuuden ja nopean toimituksen kaikkialle Suomeen.

Olemme täällä teitä varten

Ammattitaitoinen asiakaspalveluyksikkömme palvelee sekä yritysten lääketilausasioissa että annosjakeluasiakkaiden lääkehoitoon liittyvissä asioissa. Autamme sekä arjen haasteissa että tarvittaessa tuemme lääkehuollon prosessien kehittämisessä. 

Koronatilanne on vaikuttanut selkeästi lääkkeiden kysyntään. Osa lääkkeistä, vaikkapa matkailijan rokotteet, ovat odottaneet rajojen avautumista. Nyt loppusyksystä huomaamme matkailun jälleen käynnistyneen. 

Tästä tilanteesta on hyvä ponnistaa seuraavaan vuoteen.

Laura Ahonen
Johtaja, terveydenhuollon liiketoiminta