TENA WASH CREAM PESUVOIDE PUMPPUPULLO 1000 ML

11,80 € (11,80 €/L)
TAI

Tuotetieto

Mieto puhdistusemulsio, jota ei huuhdella pois. Yksinkertainen ja tehokas hoitajan apu. Saippua- ja vesipesun kevyt ja hellävarainen vaihtoehto, joka elvyttää ja suojaa myös erittäin arkaa ihoa. Ihanteellinen tilanteissa, joissa tarvitaan usein toistuvaa puhdistamista.

Tuotteen käyttö

Käytä pesuvoidetta yhdessä pesukintaiden tai -lappujen kanssa. Tena pesuvoidetta ei tarvitse huuhtoa pois.

Tuotteen koostumus

Aqua, glyceryl stearate, cetearyl isononanoate, cetyl palmitate, PEG-20 glyceryl stearate, cetearyl alcohol, ceteaeth-20, methylparaben, parfum, propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, limonene, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, linalool, butylphenyl methylpropional, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxylaldehyde, benzyl benzoate, alpha-isomethyl ionone.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TENA WASH CREAM PESUVOIDE PUMPPUPULLO 1000 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.