TENA LADY PANTS DISCREET PLUS L 10 KPL

19,00 € (1,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Erittäin imukykyinen suoja, jossa kaunis, naisellinen muotoilu. Tena Lady Pants Discreet Plus on pehmeää, puuvillanomaista kertakäyttömateriaalia ja sen muotoilu muistuttaa tavallisia alushousuja. Mukava ja huomaamaton suoja antaa kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan. Kapeampi vyötärönauha tuo lisämukavuutta ja takaa paremman istuvuuden. Koko L (lantion ympärys 95-125 cm). Imukyky 6 pisaraa.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: TENA LADY PANTS DISCREET PLUS L 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.