SYSTANE BALANCE SILMÄTIPAT 10 ML

3/5
21,40 € (2140,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Silmän pintaa voiteleva ja kyynelkalvon rasvakerrosta vakauttava silmätippa. Helpottaa nopeasti ja pitkäkestoisesti silmien kuivuuden oireita, kuten ärsytystä, polttelua, kirvelyä ja hiekan tunnetta.

Tuotteen käyttö

Voidaan käyttää aina tarvittaessa. Tiputetaan tippa silmään ja räpäytetään. Käyttökelpoinen 6 kuukautta pullon ensimmäisestä avaamisesta. Ei samaan aikaan piilolinssien kanssa, voidaan käyttää ennen tai jälkeen piilolinssin käytön.

Tuotteen koostumus

Propyleeniglykoli, hydroksipropyyliguar, mineraaliöljy, dimyristoyylifosfatidyyliglyseroli, polyoksyyli-40-stearaatti, sorbitaanitristearaatti, boorihappo, sorbitoli, dinatriumedetaatti, polyquad (0,001%).

Tuotearviot (3)

en aio ostaa uudelleen
Välillä ihan kohtalainen tippa, mutta jos silmät olivat todella kuivat tai ärtyneet, niin tuote vain kirveli silmissäni ja silmät vuosi. Kirvely meni kyllä ohi sitten, mutta tuote ei auttanut, vaan piti laittaa jotain muuta sen sijaan. Jos silmät eivät ole liian kuivat, niin voi olla perus ok. Ostin, kun tässä on 6kk käyttöaika, mikä oli hyvä. Ei sovi kuitenkaan piilareiden kanssa.
Ei sopinut minulle
Minulla on todella kuivat silmät ja olen kokeillut monia silmätippoja, mutta tämä oli ensimmäinen joka ei sopinut ollenkaan. Silmät tuntuivat käytön jälkeen entistä ärtyneemmiltä ja kuivemmilta. Harmittaa, menee hinnakas pullo hukkaan.
En tulisi toimeen ilman näitä tippoja!
Silmäni olivat vuotaneet monta vuotta jatkuvasti, ja olin käynyt sen johdosta toistamiseen silmälääkärillä ja erilaisissa tutkimuksissa - turhaan. Samoin erilaisia lääkärin suosittelemia kosteuttavia silmätippoja oli tullut kokeiltua laidasta laitaan. Kun taas kerran seisoin Yliopiston Apteekissa Helsingissä silmätippahyllyn luona, farmaseutti tuli kysymään, minkälaiseen vaivaan tarvitsisin apua. Kun kerroin hänelle ongelmastani, hän sanoi heti, että pelkät kostutustipat eivät silmiäni auta, ja suositeli minulle tätä tuotetta. Jo muutamassa päivässä vuotaminen loppui kokonaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SYSTANE BALANCE SILMÄTIPAT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.