SYNOMAX NIVELGEELI 100 ML

4/5
14,80 € (148,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas geeli nivelvaivoihin. Voide sopii erityisesti sinulle, joka kärsit nivelien kipeytymisestä, nivelrikosta tai reumasta. Nivelgeeli sopii myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen. Geeli sisältää viilentävää mentolia sekä glukosamiinia, kondroitiinia ja MSM:ä tehostamaan voiteen vaikutusta. Nivelgeeli lievittää kipua, turvotusta ja tulehdusta. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä koostumus. Valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Hiero geeliä oireilevien nivelten alueelle 2-3 kertaa päivässä. Ei äyriäisallergisille. Keskustele lääkärin kanssa tuotteen käytöstä, jos olet alle 18-vuotias. Vain ulkoiseen käyttöön.

Tuotteen koostumus

Vesi, etanoli, asetyyliglukosamiini (peräisin äyriäisistä), dimetyylisulfoni (MSM), ksylitoli, propyleeniglykoli, hydroksietyyliselluloosa, mentoli, kondroitiinisulfaatti (peräisin naudasta), pantenoli etyyliheksyyliglyseriini, fenoksietanoli, sitruunahappo.

Tuotearviot (2)

Hieman vaikeakäyttöinen. Muuten ok.
Geeli minulle hieman liian juoksevaa, mikä vaikeuttaa annostelua. Tahmaa hieman. Muuten ok.
Positiivinen yllätys
Ostin nivelgeeliä kokeeksi pari päivää sitten inhottavaan niskakipuun/lonkkakipuun (tiedän kyllä mistä kipu johtuu ja käyn hoidattamassa, mutta ensiavuksi ostin) ja itsellä kyllä lievitti kipua nopeasti.

Pari kertaa päivässä olen geeliä levittänyt. Ostan varmasti jatkossakin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SYNOMAX NIVELGEELI 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.