SYNOMAX GLUKOSAMIINI COMP TABL 100 KPL

36,80 € (0,37 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti tukemaan nivelten kuntoa. Valmiste sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää ruston toiminnalle tärkeän kollageenin muodostumista. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti 1-2 kertaa päivässä veden kera, mieluiten aterian yhteydessä. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen äyriäisille. Jos käytössäsi on verenhyytymiseen vaikuttava lääke, Synomax Compin käytöstä on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Ei alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: glukosamiinisulfaatti 600-1200 mg, josta glukosamiinia 470-940 mg, kondroitiinisulfaatti 400-800 mg, C-vitamiini 40-80 mg. Aineosat: glukosamiinisulfaattivalmiste (peräisin äyriäisistä), kondroitiinisulfaattivalmiste (peräisin kanasta), täyteaine (kalsiumkarbonaatti), kiillotusaineet (polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, rasvahapot), dekstroosi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SYNOMAX GLUKOSAMIINI COMP TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.