SYMPPIS KARKOTEPANTA KOIRILLE S/M 60CM 1 KPL

4/5
12,80 € (12,80 €/KPL)
TAI

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotetieto

Karkotepanta koirille. Hyönteisten karkotusteho perustuu luonnolliseen karkoteaineeseen, joka tehoaa punkkeihin, kärpäsiin ja hyttysiin. Pantaa voidaan käyttää uidessa. Koko S-M (pituus 60 cm) sopii pienille ja keskikokoisille koirille, L/XL (pituus 75 cm) suurille koirille. Biosidi.

Tuotteen käyttö

Panta antaa täyden suojan 2 viikkoa pannan asettamisen jälkeen. Tehokas käyttöaika on 2 vko- max 4 kk. Ei alle 3 kk pennuille. Geranioli tuoksuu alkuun voimakkaalta, mutta tuoksu laimenee pikkuhiljaa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Sisältää geraniolia ja laventeliuutetta. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.

Tuotteen koostumus

Tehoaine: geranioli 25 g/kg

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Meillä tämä panta toista kesää ja toimii. Jos panta on liian löysällä ei toimi ja punkkeja tulee varmasti. Panta kun on tarpeeksi tiukalla toimii niinkuin pitää. Meilläkin aluksi oli aivan liian löysällä ja yli 10 punkkia kerettiin ottaa pois.
Todella toimiva.
Vaikutus heikko
Asumme alueella jossa todella paljon punkkeja, ihan vaan omassa pihassakin. Pannat kolmella koiralla ja kissalla, silti punkkeja on löytynyt muutaman viikon käytön aikana turkeista kymmeniä ja lattioilta sekä huonekaluista ja itsestäkin. Liuokset toimivat paljon paremmin kuin pannat.
Loistava tuote
Olen omalla kultaisellanoutajalla käyttänyt 3 vuotta ja minusta toimii hyvin, koko aikana punkkeja on ollut 4 kpl. Asumme kuitenkin Kemissä missä punkkeja on melko paljon. Tuoksu pannassa on alkuun todella voimakas mutta onneksi hälvenee noin 2-3 vrk kuluttua. Muita punkki karkotteita en enään ostakkaan.
Ei toiminut isolle pörröiselle koiralle.
Tuote ei toiminut isolle ja runsaskarvaiselle lapinkoiralle. Punkkeja oli ehkä hieman harvemmin, mutta kokonaan ne eivät koiraa kiusaamasta tällä pannalla poistuneet.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SYMPPIS KARKOTEPANTA KOIRILLE S/M 60CM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.