SYMBIOSYS SPASMODIA ANNOSPUSSI 20 KPL

17,50 € (0,88 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteerijauhe yli 3-vuotiaille lapsille. Symbiosys Spasmodia sisältää kolmea tutkittua maitohappobakteerikantaa. Patentoitu mikrokapselointimenetelmä suojaa maitohappobakteereita mahahapoilta. Sekoita helppokäyttöinen annosjauhe juomaan ja nauti. Makuna luontainen vanilja. Ravintolisä

Tuotteen käyttö

Yli 3-vuotiaille lapsille 1 annospussillinen jauhetta kerran päivässä. Sekoita annosjauhe kylmään tai lämpimään (ei kuumaan) juomaan ja juo heti. Voidaan sekoittaa myös ruokaan, kuten jogurttiin. On suositeltavaa käyttää Symbiosys Spasmodiaa vähintään 20 päivän ajan. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä kuivassa paikassa poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 2.5 x 109 solua, Bifidobacterium infantis BI02 1 x 109 solua, Lactobacillus reuteri LRE02 1 x 109 solua. Ainesosat: maltodekstriini, luontainen aromi vanilja, kapseloidut mikro-organismit Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), Bifidobacterium infantis BI02 (DSM 24687) ja Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM 23878), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SYMBIOSYS SPASMODIA ANNOSPUSSI 20 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.