SYMBIOSYS DEFENCIA KID ANNOSPUSSI 30 KPL

17,60 € (0,59 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteereita ja D-vitamiinia sisältävä annospussi erityisesti lapsille. Symbiosys Defencia Kid sisältää kahta tutkittua maitohappobakteerikantaa ja D-vitamiinia, joka tukee vastustuskykyä. Patentoitu mikrokapselointimenetelmä suojaa maitohappobakteereita mahahapoilta. Sekoita maustamaton annosjauhe omaan suosikkijuomaan ja nauti. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Yli 3-vuotiaille lapsille 1 annospussillinen jauhetta kerran päivässä. Sekoita annosjauhe kylmään tai lämpimään (ei kuumaan) suosikkijuomaan ja juo heti. Voidaan käyttää päivittäin esimerkiksi koko talven ajan. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä kuivassa paikassa poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää: Bifidobacterium lactis BS01 1 x 109 solua, Lactobacillus rhamnosus GG 1 x 109 solua, D3-vitamiini 0,75 mikrog (15%*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: maltodekstriini, kapseloidut mikro-organismit Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384) ja Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi. D3-vitamiini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SYMBIOSYS DEFENCIA KID ANNOSPUSSI 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.