SYMBIOSYS DEFENCIA ADULT ANNOSPUSSI 30 KPL

18,70 € (0,62 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteereita ja C-vitamiinia sisältävä annospussi aikuisille. Symbiosys Defencia Adult sisältää kolmea tutkittua maitohappobakteerikantaa ja C-vitamiinia, joka tukee vastustuskykyä. Patentoitu mikrokapselointimenetelmä suojaa maitohappobakteereita mahahapoilta. Kätevä juomaan sekoitettava annosjauhe, joka on helppo nauttia joka päivä.Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 annospussillinen jauhetta kerran päivässä esimerkiksi aamuisin. Sekoita annosjauhe kylmään tai lämpimään (ei kuumaan) juomaan ja juo heti. On suositeltavaa käyttää Symbiosys Defencia Adultia vähintään yhden kuukauden ajan. Sopii myös jatkuvaan käyttöön. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa paikassa poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää: Bifidobacterium lactis BS01 2 x 109 solua, Lactobacillus rhamnosus LR04 2 x 109 solua, Lactobacillus plantarum LP02 2 x 109 solua, C-vitamiini 12 mg (15%*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: frukto-oligosakkaridi (FOS), maltodekstriini, kapseloidut mikro-organismit Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384), Lactobacillus rhamnosus LR04 (DSM 16605) ja Lactobacillus plantarum LP02 (LMG P-21020), C-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SYMBIOSYS DEFENCIA ADULT ANNOSPUSSI 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.