SUURENNUSLASI LUPEN LED-VALOLLA MUSTA BLISTERIPAKKAUS 1 KPL

14,40 € (14,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Suurennuslasi, jossa led-valo. Lupen suurentaa paremmin nähtäviksi kartat, kuvat, reseptit, ohjeet jne. Suurennuslasin LED-valo tehostaa näkemistä. Kokonsa ja painonsa ansiosta on helppo ottaa mukaan, sopii hyvin jopa esimerkiksi rintataskuun. Suurennuslasi toimitetaan 2 x 3 V CR1130 paristolla. Värit musta ja punainen.

Tuotteen käyttö

Suurennuslasi vedetään auki, jolloin LED-valo syttyy.

Tuotteen koostumus

Muovilinssin koko noin 3,5 x 3,8 senttimetriä kolminkertaisella suurennoksella. Suurennuslasin koko 11,8 x 4,7 x 1,4 cm ja 13,5 x 4,7 x 1,4 cm, kun käytät valoa. Paino 48 g.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SUURENNUSLASI LUPEN LED-VALOLLA MUSTA BLISTERIPAKKAUS 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.