SUOLAPIIPPU KERAAMINEN 1 KPL

5/5
72,00 € (72,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Suolapiippu hengitysvaivojen tukihoidoksi. Suolahoito soveltuu henkilöille, jotka kärsivät siitepölyallergioista, astmasta ja jatkuvista ylähengitysteiden tulehduksista. Suolapiippu sisältää haliitti eli vuorisuolakiteitä, jotka huoltavat ja puhdistavat hengitysteitä. Suolapiipun käyttöaika on noin 3 vuotta.

Tuotteen käyttö

Hengitä suolapiippuun tavallisella tehokkuudella, uloshengitys tapahtuu nenän kautta. Liian tehokas hengitys on turhaa ja vältettävää. Suolapiipun normaali käyttöaika on 5-20 min vuorokaudessa, mutta käsittelyjen pituutta voidaan nostaa 1-2 tuntiin vuorokaudessa. Paras tulos saavutetaan käyttämällä laitetta päivittäin jatkuvasti, eikä vain ajoittain. Suosittelemme alkuun varovaista sisään hengitystä, koska alkuun suolaa irtoaa enemmän. Puhdistus: Kostealla pyyhkeellä ulkopuolelta: laitteen sisälle ei saa päästä vettä. Neuvottele lääkärin kanssa ennen laitteen käyttöä, mikäli kärsit korkeasta verenpaineesta, olet moniallerginen tai yliherkkä.

Tuotteen koostumus

Natriumkloridi (NaCl) 98,7 %, kalsiumsulfaatti (CaSO4-2H2O) 0,1 %, kalsiumkloridi (CaCl) 0,13 %, magnesiumkloridi (MgCl) 0,028 %, rauta (Fe2O3) 0,00056 %, sekä pieniä määriä kaliumia (K), jodia (I) ja bromia (Br). Paino 180 g (täytenä), n. 120-130 g (tyhjänä).

Tuotearviot (3)

Erittäin hyvä
Tehokas apu hengitysvaivoihin ja kun oppii oikean hengitystekniikan niin hengittely piipun kautta tuntuu rauhoittavalta.
Paras
Oikein käytettynä tehokas limaa irroittava ja hengenahdistukseen auttava luonnontuote, suosittelen.
Erinomainen
Auttaa hengenahdistukseen ja flunssan oireisiin hengitysteissä kärsivällisesti käytettynä ohjeita noudattaen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SUOLAPIIPPU KERAAMINEN 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.