SOLIDAGO KULTAPIISKU-UUTE 50 ML

14,50 € (290,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kultapiisku-uute erilaisiin puhdistaviin kuureihin. Solidago kultapiisku-uute kuurien sopiva kesto on muutamasta päivästä 2-3 viikkoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 10-20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera ennen ruokailua. Vain kuuriluontoiseen käyttöön, älä käytä pidempään kuin 2-3 viikkoa kerrallaan. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

100 % kultapiiskun alkoholiuute.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SOLIDAGO KULTAPIISKU-UUTE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.