SOLGAR VITAMIN K2 100 MIKROG KAPS 50 KPL

Special Price 36,80 €

Hinta: 46,00 €

(0,74 €/KPL)
TAI
Tarjous voimassa vain verkossa 31.12. asti.

Tuotetieto

Solgarin K2-vitamiinikapseli sisältää rasvaliukoista K2-vitamiinia (MK-7). K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä ja luiden pysymistä normaaleina. Sopii myös kasvissyöjille. Ei sisällä säilöntäaineita, makeutusaineita, keinotekoisia aromi- tai väriaineita. Gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Jos käytät veren hyytymiseen vaikuttavia lääkkeitä, keskustele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa ennen valmisteen käyttöä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: K2-vitamiini MK-7 (nattouutteesta) 100 mikrog. Ainesosat: täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, dekstriini, karboksimetyyliselluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), K2-vitamiini (MK-7). Sisältää maitoa ja soijaa.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SOLGAR VITAMIN K2 100 MIKROG KAPS 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.