SOLGAR RUUANSULATUSENTSYYMI TABLETIT DIGESTIVE ENZYMES 100 KPL

5/5
29,00 € (0,29 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Solgar ruuansulatusentsyymivalmiste (Digestive enzymes) sisältää eläin- ja kasviperäisiä ruuansulatusentsyymejä sekä betaiinihydrokloridia ja piparmintunlehtijauhetta. Ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia aromi- tai väriaineita. Gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä aikuisille aterian yhteydessä. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: pankreatiiniuute (4:1) 130-260 mg, härän sappiuute 130-260 mg, betaiinihydrokloridi 65-130 mg, Aspergillus oryzae amylas (1755 DU) 65-130 mg, papaiini 32-64 mg, pepsiiniuute 30-60 mg, piparmintun lehtijauhe 25-50 mg. Ainesosat: täyteaineet (kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, sakkaroosi, mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa, laktoosi), pankreatiiniuute, härän sappiuute, betaiinihydrokloridi, Aspergillus oryzae amylas, paakkuuntumisen estoaineet (kasvisteariinihappo, piidioksidi), papaiini, pepsiiniuute, piparmintun lehtijauhe, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseroli). Sisältää laktoosia ja jäämiä maidosta.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Ehdoton apu..
Tämän ansiosta voin syödä normaaliaterioita ilman tukkeutumisen ja puristuksen tunnetta. Sappikivien takia sappirakkoni ei toimi normaalisti, joten tavallinen, terveellinenkin ruoka voi aiheuttaa pahoinvointia. Onneksi tämän sisältämän häränsappiuutteen avulla ruoka imeytyy ja sulaa - härkäparka on antanut elämänsä hyvään tarkoitukseen.. Lääkärit saisivat suositella tätä yleisesti sappivaivaisille!
Hyvä tuote
Toimii ja auttaa muun muassa siihen ettei turvota niin paljoa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SOLGAR RUUANSULATUSENTSYYMI TABLETIT DIGESTIVE ENZYMES 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.