SOLGAR D3-VITAMIINI 1000 IU SOFTGELS 100 KPL

15,20 € (0,15 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Solgar D3-vitamiini 1000 IU on D-vitamiinivalmiste tukemaan luuston kuntoa ja edistämään normaalia vastustuskykyä. D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä, mikä tukee lihasten, luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. D-vitamiinia edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ei sisällä säilöntäaineita, makeutusaineita, keinotekoisia aromi- tai väriaineita. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen kalalle. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 softgelkapseli sisältää: D3-vitamiini (kolekalsiferoli, kalanmaksaöljy) 25 mikrog (1000 IU). Ainesosat: saffloriöljy, softgelkapseli (gelatiini, peräisin naudasta, glyseroli), kolekalsiferoli. Sisältää kalan ainesosia.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SOLGAR D3-VITAMIINI 1000 IU SOFTGELS 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.