SOLGAR BETAIINIHYDROKLORIDI + PEPSIINI TABL 100 KPL

27,60 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Solgar Betaiinihydrokoridi sisältää betaiini-aminohappoa. Helppokäyttöinen tabletti otetaan kerran päivässä mieluiten ruokailun yhteydessä. Ei sisällä säilöntäaineita eikä keinotekoisia aromi- tai väriaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä aikuisille aterian yhteydessä runsaan nestemäärän kera. Niele tabletti kokonaisena, älä pureskele tablettia. Älä käytä tuotetta, jos kärsit pohjukaissuoli- tai mahahaavasta tai tulehtuneesta ruokatorvesta. Ei suositella raskaana oleville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: betaiinihydrokloridi 325 mg, pepsiini (sisältää maitoa) 59 mg. Ainesosat: betaiinihydrokloridi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, karboksimetyyliselluloosa, laktoosi (maidosta), pepsiini, paakkuuntumisenestoaineet (kasvisteariinihappo, piidioksidi), piparminttuaromi. 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SOLGAR BETAIINIHYDROKLORIDI + PEPSIINI TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.