SNUG PEHMUSTELEVY 2 KPL

14,50 € (7,25 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hammasproteesin pehmustelevy kiinnittää hammasproteesin, lievittää huonosti sopivan proteesin ikenille aiheuttamia vaivoja, ei vahingoita suuta tai proteesia. Pehmustelevy on yksinkertainen kiinnittää ja poistaa. Sopii vain muoviproteeseihin. Pehmustelevyä suositellaan vain lyhytaikaiseen käyttöön, seuraavaan hammaslääkärikäyntiin asti.

Tuotteen käyttö

Pehmustelevy sovitetaan huolellisesti proteesiin. Kankaasta tai pehmeästä paperista voi leikata kokeeksi proteesia vastaava kappale. Snug-pehmustelevyä käytettäessä proteesi tulee pestä usein. Levyä ei irroteta proteesia pestäessä tai otettaessa se pois suusta yöksi. Puhdistuksessa käytetään puolikovaa hammasharjaa ja kylmää vettä. Toiset hammasproteesinosat puhdistetaan harjaamalla hammasproteesiharjalla ja huuhdellaan hyvin. Snug -pehmustelevy vaihdetaan noin joka kolmas viikko.

Tuotteen koostumus

Polybutylmethacylate, propylene glycol monolaurate, titanium dioxide, iron oxide.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SNUG PEHMUSTELEVY 2 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.