SNOREEZE ORAL STRIPS SUUSSA LIUKENEVA LIUSKA 14 KPL

4/5
9,40 € (0,67 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nopea ja helppokäyttöinen apu kuorsauksen vaimentamiseen. Suuhun asetettavan liuskan luontaiset aineosat kosteuttavat ja kiinteyttävät nielun kudoksia parantaen ilmankulkua ja vähentäen kuorsauksen ääntä. Mieto piparmintun maku.

Tuotteen käyttö

Käytä iltaisin tai tarvittaessa. Aseta liuska suulakeen, se liukenee noin minuutissa. Paras teho varmistetaan välttämällä syömistä ja juomista liuskan asettamisen jälkeen.

Tuotteen koostumus

Pektiini (omenoista), vesi, glyseriini, piparminttuöljy, selluloosa, sorbitaanistearaatti, polysorbaatti 60, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), mentholi (piparmintusta), aspartaami, kaliumsorbaatti, natriumsakariini, asesulfaami K, hyaluronihappo, guarkumi (kasviperäinen). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Tuotearviot (3)

Auttaa
Joudun nukkumaan korvatulpat korvissani, jotta saan 78 desibelin mökästä edes pienen määrän suodatettua pois. Tämä tuote vähensi hengityskatkoksia ja pienensi mölyn määrää, silloin kun vieressäni mökäävä henkilö EI tupakoinut. Tupakoinnin aloittaminen uudelleen pahensi tilannetta huomattavasti, mutta vaikka möly on kova, hengityskatkoksien määrä on vähäisempi kuin ilman liuskoja. Kokeiltu myös imeskelytabletteja ja suihketta, ne eivät toimi yhtä hyvin.
Ei mitään apua
Tuotteesta ei mitään apua.
Toimii!
Tuote tuntuu toimivan hyvin lähes koko yön, kun illalla juuri ennen nukkumaanmenoa suuhun laittaa. Kokemus tällainen näin sivullisena samassa talossa nukkuvana.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SNOREEZE ORAL STRIPS SUUSSA LIUKENEVA LIUSKA 14 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.