SNOREEZE NENÄTEIPIT L 10 KPL

7,80 € (0,78 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helpotusta kuorsaukseen. Snoreeze nenäteipit sopivat nuhan, allergian tai tukkoisen nenän aiheuttaman kuorsauksen hoitoon. Joustavat teipit avaavat hellävaraisesti hengitystiet ja parantavat hengityksen kulkemista. Hypoallergeeninen. Kaksi kokoa: S/M (small/medium) ja L (large). CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Aseta nenäteippi puhtaalle, kuivalle nenän iholle. Paina teippiä ihoon voimakkaasti 10 sekunnin ajan. Kun irrotat teipin, tee se hitaasti ja varovasti. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä teippiä rikkoutuneelle, ärtyneelle, palaneelle tai vaurioituneelle iholle. Jos iho ärsyyntyy, lopeta tuotteen käyttö. Älä käytä nenäteippiä yli 12 tuntia samana päivänä. Jos teippi on vaikea tai kivulias irrottaa, pese nenäsi lämpimällä vedellä ennen irrottamista. Ei uniapnean hoitoon.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SNOREEZE NENÄTEIPIT L 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.