SNÖGG SOFT1 JOUSTOSIDOS 6CMX1M 1 KPL

7,10 € (7,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Itseensä tarttuva, joustava sidos. Ei tartu ihokarvoihin. Sopii parhaiten sormien ja varpaiden suojaamiseen ja sitomiseen. Voidaan kastella. Ei sisällä lateksia.

Tuotteen käyttö

Laitetaan sidosta 1-2 kerrosta haavan päälle samalla sitä hieman venyttäen. Puristetaan siteen päät yhteen ja käännetään alaspäin kiinnittäessä sidosta sormeen tai varpaaseen. Mikäli haava vuotaa runsaasti tai siteen läpi, voidaan siteestä rakentaa haavan päälle pieni tyyny. Poistetaan rullaamalla.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SNÖGG SOFT1 JOUSTOSIDOS 6CMX1M 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.