SMOOFF FILTTERIT TUPAKOINNIN LOPETTAMISEEN 1 KPL

48,00 € (48,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Lääkkeetön 28 vuorokauden tupakoinnin lopettamisohjelma. Smooff Filtterit tupakoinnin lopettamiseen tuote sisältää neljä erillistä tupakoinnin lopettamisfiltteriä, joilla on eritasoinen nikotiinin ja savun suodatusaste. Näin savun ja nikotiinin saanti vähenee vaiheittain.Patentoitu luokan I terveydenhuollon laite, joka perustuu dokumentoituun menetelmään tupakoinnin lopettamiseksi.

Tuotteen käyttö

Käytä filttereitä järjestyksessä 1-4. Kiinnitä filtteri tupakan omaan filtteriin tupakoinnin ajaksi. Käytä jokaista filtteriä vuorollaan seitsemän vuorokauden ajan. Katso pakkauksesta yksityiskohtaiset ohjeet tupakoinnin lopettamiseen Smooff filttereiden avulla. Älä käytä nikotiinikorvaustuotteita yhtäaikaisesti Smooff filttereiden kanssa.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: 4 filtteriä, filtteripidike, puhdistusharja, käyttö- ja tupakoinnin lopettamisopas, motivaatiokortti.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SMOOFF FILTTERIT TUPAKOINNIN LOPETTAMISEEN 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.