SMARTLAX PERÄRUISKE 4X5 ML

6,40 € (320,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nopeasti vaikuttava peräruiske tilapäiseen ummetukseen. Smartlax peräruiske toimii nopeasti ja tehokkaasti, jopa 5-15 minuutissa. Tuote pehmentää suolen sisältöä eikä ärsytä suolta. Ihanteellinen tuote akuutissa ummetuksessa ja matkoilla. Voidaan käyttää myös peräsuolen tyhjentämiseen ennen peräsuolen tähystämistä. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Lue pakkausseloste ennen käyttöä. Aikuiset ja yli 3-vuotiaat: Vie putkilon koko kärki peräsuoleen ja purista yhden putkilon sisältö peräsuoleen. Alle 3-vuotiaat lapset: Vie puolet putkilon kärjestä peräsuoleen ja purista yhden putkilon sisältö peräsuoleen. Ei alle 1-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Vaikuttavat aineet: natriumsitraattidihydraatti 90 mg, natriumlauryylisulfaatti 15 mg, sorbitoli 625 mg. Apuaineet: puhdistettu vesi, glyseroli, trietanoliamiini, akrylaatit/C10-30 alkyyliakrylaatti-ristipolymeeri, sorbiinihappo.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SMARTLAX PERÄRUISKE 4X5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.