SMARTLAX LAKTULOOSI VADELMA 667MG/ML 200 ML

6,50 € (32,50 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vadelman makuinen, hellävarainen apu ummetukseen. Valmiste sisältää laktuloosia, joka auttaa vilkastuttamaan suoliston toimintaa. Valmiste ei aiheuta suolen tottumista ja soveltuu pitkäaikaiskäyttöön. Tuote sopii myös lapsille sekä raskaana oleville ja imettäville. Gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuiset ja yli 14-vuotiaat: aloitusannos 3 päivän ajan 15-45 ml vuorokaudessa, ylläpitoannos 15-30 ml vuorokaudessa. Lapset 7-14 -vuotta: aloitusannos 3 päivän ajan 15 ml vuorokaudessa, ylläpitoannos 15 ml vuorokaudessa. Lapset 1-6 -vuotta: aloitusannos 3 päivän ajan 7,5-15 ml vuorokaudessa, ylläpitoannos 7,5-15 ml vuorokaudessa. Ota annos kerta-annoksena aamuisin joko sellaisenaan tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Säilyy avattuna 6 kuukautta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Laktuloosi, aromi (vadelma). Sisältää pieniä määriä laktoosia.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SMARTLAX LAKTULOOSI VADELMA 667MG/ML 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.