SILMÄLASIPYYHE VISA MIKROKUITUA 1 KPL

2,60 € (2,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kätevä mikrokuituliina poistaa tehokkaasti kaiken rasvan, lian ja sormenjäljet. Mikrokuidusta valmistettu Visa silmälasipyyhe soveltuu erinomaisesti silmä- ja aurinkolasien sekä kameran linssien ja näyttöjen puhdistukseen. Mikrokuituliinalla saat vaivattomasti puhdasta jälkeä ilman pintoja vahingoittavia kemikaaleja, vettä tai pesuaineita. Hellävaraisella mikrokuituliinalla voit myös puhdistaa linssejä, joissa on heijastamaton pinta tai peilipinta. Useita värejä.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SILMÄLASIPYYHE VISA MIKROKUITUA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.