SILICOLGEL 500 ML

5/5
22,20 € (44,40 €/L)
TAI

Tuotetieto

Miellyttävä ja helppokäyttöinen piihappogeeli ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) ja toiminnallisten vatsavaivojen hoitoon. Silicolgel muodostaa suojaavan kerroksen ruuansulatuskanavan limakalvoille auttaen normalisoimaan suolen ja vatsan toimintaa. Lisäksi piihappogeeli sitoo haitallisia ainesosia ja kuljettaa ne suolistosta pois. Valmiste hoitaa ruuansulatuskanavan vaivoja, kuten närästys, refluksi, ilmavaivat ja vatsakipu. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille: 1 ruokalusikallinen (15ml) kolme kertaa päivässä tarpeen mukaan. Ota sellaisenaan tai laimennettuna veteen. Nautitaan mieluiten ennen ateriaa. Otetaan tunti ennen tai tunti lääkkeen ottamisen jälkeen. Jos akuutit oireet eivät ole lieventyneet kolmen päivän - viikon kuluessa, ota yhteys lääkäriin. Hoidettaessa kroonisia vaivoja, voidaan käyttöä jatkaa 4 viikon ajan. Säilyy avattuna 3kk huoneenlämmössä.

Tuotteen koostumus

Piioksidi (3,5g/100ml), sorbiinihappo (E200), natriumbentsoaatti (E211).

Tuotearviot (1)

Auttaa!
Jotakuinkin mauton geeli, jonka sekoitin veteen. Otin kolme kertaa päivässä 2x15ml. Auttoi muutamassa päivässä täysinäisyyden tunteeseen, pahoinvointiin ja ripuliin. Kokeilin pienellä pullolla noin 10 pv kuurin, mutta jatkan toisenkin 10pv. Lopultakin tuli apua näihin oireisiin!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SILICOLGEL 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.