SILICEA VATSA-SUOLISTOGEELI 500 ML

5/5
14,60 € (29,20 €/L)
TAI

Tuotetieto

Silicea Vatsa-suolistogeeli on piihappogeelivalmiste päivittäiseen käyttöön. Nauti veteen sekoitettuna. Lisäaineeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Yksi mittalusikallinen (15 ml) 3 kertaa päivässä veteen sekoitettuna aterioiden välissä ja tarvittaessa juuri ennen nukkumaan menoa. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät. Ota Silicea 2 tuntia ennen tai jälkeen käyttämäsi lääkityksen kanssa, koska piigeeli saattaa vaikuttaa lääkkeen tehoon. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Piigeeli, jossa 3,5 g piioksidia/100 g.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Tehokas apu vatsaoireisiin
Valmiste rauhoitti vatsani nopeasti ja auttaa minulla turvotukseen ja epämääräisiin vatsaoireisiin

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SILICEA VATSA-SUOLISTOGEELI 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.