SILENCE NEW KUORSAUSSUIHKE 50 ML

3/5
23,40 € (468,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nopea ja tehokas apukeino kuorsausta vastaan. Vaikuttaa välittömästi kurkun kudoksiin ja vaikutus kestää koko yön. Miellyttävä mintun ja mandariinin maku. Pakkaus riittää noin kuukaudeksi.

Tuotteen käyttö

Aikuisille. Käytetään juuri ennen nukkumaan menoa. Ravistetaan pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Pidetään pulloa ylösalaisiin ja suihkutetaan vaahtoa kurkkuun sekunnin ajan ja nielaistaan. Toistetaan kahteen kertaan (yhteensä 3 kertaa). Tämän jälkeen ei tulisi enää syödä tai juoda. Tärkeää: Suutin tulee puhdistaa lämpimällä vedellä jokaisen käytön jälkeen, ettei se tukkeudu. Ei sovi soija- tai maapähkinäallergisille. Ei astmaatikoille. Ei uniapneasta kärsiville. Ei raskaana oleville ilman lääkärin neuvontaa.

Tuotteen koostumus

Carrageenan, phosphatidylcholine (lesitiini), glycerin, sodium methylparaben, sodium propylparaben, sucralose, Rosa canina extract (ruusunmarja, kuiva-uute), sodium phosphate, disodium phosphate,mint-mandarin flavor, aqua, propellant gas: 1,1,1,2-tetrafluoroethane.

Tuotearviot (2)

Toimivaa tavaraa, taattua laatua.
Helppokäyttöinen ja riittoisa. Purkki riittää hyvin vaikka maakuntamatkailuun. Neljässä päivässä kuorsaus vähentynyt selvästi. Vaimokin antoi jo luvan nukkua selällään :-)
Viikon käyttänyt joka ilta, ei vaikutusta kuorsaukseen eikä pienennä ääntä.
Epäkäytännöllinen kova annosteluputki jolla onnistuin tökkäämään kitalakeen muutaman kerran.
Paksu geelivaahto aiheutti yökkäysrefleksin ennenkuin totuin. Ei jatkoon.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SILENCE NEW KUORSAUSSUIHKE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.